Koirien pentukerho

Asemamme järjestää noin kolme kertaa vuodessa asiakkailleen koirien pentukerhon. Jakso koostuu kolmesta noin puolentoista tunnin tapaamisesta, joissa käsitellään pennun ja koiran hoitoon liittyviä perusasioita ja ennen kaikkea: tavataan muita pentuja iloisen yhdessäolon merkeissä! Jakson aikana saat hyviä vinkkejä miten koiraa tulee käsitellä eri hoitotoimenpiteissä esim. kynsien leikkuu, korvien puhdistus jne. Voimme myös tehdä halutessa käytännön harjoituksia pentusi kanssa. Käymme läpi tyypillisiä sairauksia joihin jokainen koiranomistaja törmää jossakin vaiheessa koiran elämää. Saat neuvoja miten näissä tilanteissa voi hyödyntää mm. meiltä löytyviä itsehoitotuotteita. Syventävää tietoa tulee myös loisista, eri myrkytystiloista ja ensiavusta.

Tavataan muita pentuja iloisen yhdessäolon merkeissä!

Tapaamiset ovat arki-iltaisin kello 18.15 asemamme tiloissa. Tapaamiset järjestetään aina sisällä, jotta päästään vahvistamaan pennun positiivinen tunne asemallamme olosta. Osallistuminen asemamme asiakkaille on maksutonta.

 

Pentukerhon vetäjänä toimii avustaja Eva Vilamo. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus labradorinnoutajien (kennel Waterline´s) kasvattamisesta, joten pennun kehitys ja hoito ovat hänelle henkilökohtaisesti hyvin tuttuja.

 

Jaksojen ajankohdat ilmoitetaan aina täällä kotisivuillamme ja facebookissa. Voit myös kysyä henkilökunnaltamme seuraavan jakson alkamispäivää.

 

Ilmoittautuminen:
(019)5245 966 / Eva Vilamo tai pentukerho@gmail.com

Tervetuloa rohkeasti mukaan!!!