aukiolo

Toimintaohjeita koronavirusepidemian aikana

Porvoon Eläinlääkäriasema haluaa tehdä parhaansa koronavirusepidemian pysäyttämisen ja riskiryhmien suojelemisen eteen. Samalla haluamme kuitenkin turvata rakkaiden lemmikkiemme terveyttä ja palvella parhaamme mukaan. Tämän vuoksi olemme laatineet uudet toimintaohjeet asemalla asiointiin.

 

Luethan ohjeet huolellisesti ennen käyntiäsi:

  • Tuo lemmikki vastaanotolle vain yhden saattajan kanssa.
  • Pyydämme saapumaan täsmällisesti sovittuun aikaan. Ilmoittaudu vastaanotolle ovikelloa soittamalla.
  • Pyrimme tekemään kaikki tutkimukset ja toimenpiteet mahdollisuuksien mukaan ilman omistajan läsnäoloa. Hoitajat noutavat lemmikin ovelta tai halutessasi autosta sisään ja avustavat tutkimuksessa ja hoidossa. Odotathan itse ulkopuolella. Tarvittaessa eläinlääkäri on sinuun yhteydessä puhelimitse. Tutkimusten jälkeen hoitajat kutsuvat sisään saamaan hoito-ohjeet ja lääkkeet.
  • Jotta käynti olisi sinulle mahdollisimman turvallinen, vastaanottomme sisätiloissa on vain yksi asiakas kerrallaan. Noudatathan 1–2 m turvaetäisyyttä myös hoitohenkilökuntaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Käytä tarjoamaamme käsidesiä vastaanotolle tullessa ja poistuessa. Asiakas-wc ei ole käytössä.
  • Mikäli sinulla tai lähipiirissänne olevilla henkilöillä on koronavirustartuntaan viittaavia oireita (kuume, yskä, hengitysvaikeus, väsymys, päänsärky), pääsy vastaanotolle on ehdottomasti kielletty. Tarvittaessa varatun ajan voi tällöin peruuttaa vielä saman päivän aikana ilman peruutusmaksua.
  • Vastaanottomme keskittyy nyt sairaiden eläinten hoitoon. Kiireettömät hoitotoimenpiteet on suositeltavaa siirtää tuonnemmaksi. Jos sinulla herää kysymyksiä voit kysyä neuvoa meiltä puhelimitse tai nettisivujen yhteyslomakkeen kautta. Esimerkiksi rabiesrokotukset tulee pitää voimassa, samalla voidaan antaa rokotukset penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvoa ja kennelyskää tai kissoille kissaruttoa vastaan. Pentujen rokotukset, astutettavien/astuvien koirien ja kissojen silmätarkastukset ja muut viralliset tarkastukset hoidetaan normaalisti. Joukkotarkastuksia ei toistaiseksi järjestetä.
  • Kiireellisissä sairaustapauksissa (esimerkiksi silmävammat ja erikoishoitoa vaativat silmäsairaudet) Uudenmaan rajan ylittäminen on mahdollinen. Tällaisessa tapauksessa, ota yhteys klinikalle. Tarvitset kirjallisen dokumentin mukaasi. Lue tarkemmat ohjeet täältä. Huomaathan, että rajan saa ylittää lemmikin kanssa vain yksi henkilö.

 

Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä näissä poikkeavissa oloissa. Yhdessä tästäkin selvitään!
Ajanvaraus ja neuvontanumeromme: 019 5245 966 / 045 357 1223