Uusi vahvistus tiimiimme: Eläinlääkäri Ida Kouvo

Asemallamme aloittaa 19.4. erityisesti kivun hoitoon perehtynyt eläinlääkäri Ida Kouvo. Ida valmistui eläinlääkäriksi Tartossa vuonna 2017 ja on sen jälkeen työskennellyt pieneläinvastaanotoilla eri puolilla Suomea. Ida opiskeli valmistumisen jälkeen Iso-Britanniassa sertifikaatin lemmikkien kroonisen kivun hoidosta ja tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella koirahierojan ammattitutkintoa.

Idan erityinen mielenkiinnon kohde on kivun monipuolinen hoito, jossa huomioidaan eri hoitovaihtoehtojen lisäksi kipuun vaikuttavat tekijät lemmikin jokapäiväisessä elämässä. Hoidossa hän käyttää lääkehoidon lisäksi akupunktiota ja laserhoitoja.

Varaa aikasi Idan kipuklinikalle jo nyt ajanvarausnumerostamme 019 5245 966.

Lämpimästi tervetuloa tiimiimme Ida!

Takaisin uutisiin