yleiterveys
Yleisterveys pennusta vanhukseen

Lemmikin on hyvä käydä eläinlääkärissä säännöllisin väliajoin, mielellään ainakin kerran vuodessa.

Tärkeitä hoidettavia asioita ovat rokotukset ja terveystarkastukset. Hyvä hoitosuhde lemmikin ja eläinlääkärin välillä alkaa usein jo pennun ensimmäisistä rokotuksista, ja parhaassa tapauksessa jatkuu aina viimeiseen matkaan asti. Porvoon Eläinlääkäriasema on hoitanut vuosien varrella useiden omistajien lemmikkejä ”sukupolvesta toiseen”. Potilaan taustan tunteminen auttaa hoidossa ja hoitomenetelmien valinnassa. Luottamus asiakkaan ja eläinlääkärin välillä takaa hoidon onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää
Sairauksien hoito: tutkimukset, kirurgia, lääkkeet

Lemmikin sairastuessa asemallamme on kokemuksen ja asiantuntemuksen lisäksi kattava valikoima tutkimuksissa ja hoidoissa käytettäviä laitteistoja. Laboratorio-, röntgen-, ja ultraäänitutkimukset kertovat nopeasti tärkeää tietoa lemmikin voinnista. Eläinlääkäri selventää asiakkaalle aina tulosten merkityksen.

Kirurgiaa hyödynnetään niitä vaativissa tapauksissa.  Silmäsairauksien tutkimukseen, hoitoon ja kuvantamiseen asemallamme on kattava välineistö.

Lue lisää
laboratorio
pentutarkastus
Pentutarkastukset

Asemamme palvelee myös mielellään kasvattajia tekemällä pentutarkastuksia ja pentujen mikrosirutuksia. Pentujen silmätarkastukset onnistuvat myös näppärästi saman käynnin yhteydessä. Silmätarkastukset suorittaa pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Tarja Kolisoja. Otamme myös DNA-näytteitä pentujen polveutumisen varmistamiseksi.

Koiranpentujen mikrosirumerkinnät hoidetaan asiakkaan halutessa Omakoiran kautta, joka nopeuttaa huomattavasti pentujen rekisteröintiä.

Lue lisää
Silmäsairauksien tutkimus ja hoito

Silmäsairauksien tutkimukseen, hoitoon ja kuvantamiseen asemallamme on kattava välineistö. Vaativammat silmätutkimukset ja –hoidot sekä kirurgiset toimenpiteet tekee pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Tarja Kolisoja.

Lue lisää
silmatarkastus
rontgen
Viralliset tutkimukset ja kuvat

Asemallemme voit teettää rotukoirilta ja –kissoilta vaadittavat tutkimukset ja kuvaukset.

Silmätarkastajamme pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Tarja Kolisoja tekee virallisten silmätarkastusten lisäksi gonioskopioita, polvitarkastuksia ja sydänkuunteluita. ELT Anders Eriksson tekee koirien (DCM) ja kissojen (HCM, Pawpeds) viralliset sydäntutkimukset sekä myös kissojen munuaistutkimukset (PKD).

Asemamme eläinlääkärit tekevät virallisia röntgentutkimuksia (lonkka- kyynärnivel- ja selkäkuvaukset). Kuvat lähetetään digitaalisesti Suomen Kennelliittoon arvosteltaviksi. Digitaalinen lähetys nopeuttaa tulosten saamista.

Lue lisää
Hieronta

Lemmikin hoidon tukena asemallamme käytetään hierontahoitoja. Koirahieroja Lotta Laakso vierailee asemallamme torstaisin.

 

Hierontaa voidaan käyttää tuki- ja liikuntaelinten leikkausten jälkihoitoon ja kiputilojen hoidon tueksi. Hieronta on hyväksi niin urheilukoirille kuin lemmikin rentouttamiseen ja hyvään oloon.

Lue lisää
hieronta
vastaanotto
Erikoisruokien ja itsehoitotuotteiden myynti

Vastaanoton myymälästä löydät kattavan valikoiman lemmikin hyvinvointia edistäviä tuotteita sekä erilaisia ruokavalioita kissojen ja koirien sairauksien tukihoitoon. Hyllystämme löytyy valikoima Hill´s:n ja Royal Caninin ruokia. Voimme halutessanne tilata tuotteen, mikäli sitä ei löydy hyllystämme. Tilausten toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Lue lisää
Hinnasto

Vertailuissa asemamme hinnoittelu on asettunut Uudenmaan eläinlääkäriasemien keskihintaisiin. Asemamme pyrkii tuottamaan potilasta hyödyttäviä eläinlääkäripalveluita kustannustehokkaalla tavalla laadusta tinkimättä. Tutkimus- ja hoitokokonaisuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Voit aina kysyä hinta-arviota ja keskustella kanssamme vaihtoehdoista ennen hoitopäätöksen tekoa.

Lue lisää
Odotustilat