Kasvattajapalvelut ja pentutarkastukset

Asemamme haluaa olla tukemassa suomalaista kasvatustyötä. Pennun hankinta suomalaiselta kasvattajalta on turvallinen valinta. Tarjoamme palveluita astutuksesta pennun luovutukseen. Palveluihimme kuuluvat kaikki tarvittavat viralliset tarkastukset ja tutkimukset.

Kasvattajapalvelut

Otamme geenitestejä ja avustamme niiden valinnassa. Meillä hoidat nartun progesteronimääritykset ja herpesrokotukset. Teemme ultraäänitutkimukset ja röntgentutkimukset tiineyden varalta nipistettyyn hintaan. Meiltä löytyy hyvät valmiudet ja kokemusta keisarinleikkausten toteuttamiseen tilanteen sitä vaatiessa.

Pentutarkastukset

Asemamme palvelee kasvattajia tekemällä pentutarkastuksia ja pentujen mikrosirutuksia. Koiranpentujen mikrosirumerkinnät hoidetaan asiakkaan halutessa Omakoiran kautta, joka nopeuttaa huomattavasti pentujen rekisteröintiä.

Pentujen silmätarkastukset onnistuvat myös näppärästi saman käynnin yhteydessä. Silmätarkastukset suorittaa pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Tarja Kolisoja. Otamme myös DNA-näytteitä pentujen polveutumisen varmistamiseksi tai geenitestejä varten.